Detajet e Anëtarësimit

Duke u bërë anëtar, ju do siguroni mbështetje jetike Jehonës së Malësisë dhe misionit të saj për të përmirësuar gjendjen e komunitetit në Atdhe dhe jashtë saj. Të bashkuar përmes idealeve tona të përbashkëta me vendosmëri, përkushtim dhe shërbim ne mund të ndihmojmë komunitetin të vazhdojë zhvidhimin dhe përmirsimin e pozicionit kundër diskriminimit dhe padrejtësisë.