Më shume

Jehona e Malësisë është një organizatë jofitimprurëse që ndihmon komunitetin shqiptar të bashkëpunojë për të zhvilluar, forcuar dhe avancuar mirëqenien arsimore, kulturore, sociale dhe ekonomike.

objektivat

Në bashkëpunim me organizata dhe individë të tjerë ne përpiqemi që:

• Përmes programeve kulturore dhe arsimore në mbarë komunitetin, bashkoni popullsinë shqiptare në shërbim të atdheut përmes bashkëpunimit me të gjitha sektet fetare dhe përtej spektrit politik.

• Krijojmë, zhvillojnë dhe financojnë programe arsimore për të ruajtur, rritur dhe avancuar vlerat tona kulturore këtu në Shtetet e Bashkuara dhe brenda çdo diaspore diku tjetër. 

• Krijojmë një anëtarësim gjithëpërfshirës të njerëzve me sfond të ndryshëm, kushtuar idealeve të përmirësimit përmes koordinimit, bashkëpunimit dhe shërbimit ndaj komunitetit shqiptar.

• Ndihojmë studentët më pakë të privilegjuar, ekonomikisht më pak të avansuar dhe meritorë në krijimin e mundësive për arsimim dhe trajnim.

• Krijojmë programe për edukimin, trajnimin dhe argëtimin e të rinjve tonë, forcojmë dhe zgjërojmë njohuritë e tyre për historinë, gjuhën dhe komunitetin.

• Krijojmë programe che projekte për të ndihmuar anëtarët e komunitetit shqiptar me nevoja të veçanta. 

• Krijojmë dhe zhvidhojmë fonde për të ndihmuar anëtarët e komunitetit që përballën me varfëri ekstreme.

• Ndërmarrim kërkime dhe veprime për të avancur të drejtat e popullit shqiptar brenda territoreve të okupuara.

• Drejtomë me transparencë duke siguruar të gjitha raportet financiare për të ghithë anërtët dhe mbështësit në një platformë të lehtë për tu verifikuar.

• Bejme frymezimin dhe motivimin e do profesionisti dhe kualitativ te gjeneratave te reja shqiptare qe te paraqiten vullnetarisht dhe te kontribuojn ne komunitet dhe ne vendlindje duke rekrutuar, lidhur dhe integruar ne strukturat e kesaj organizate. community and homeland by recruiting, connecting and integrating them within the structures of the organization. 

• Të kerkojmë të drejtat për barazitë dhe barazinë e shqiptarëve autokton të marginalizuar dhe të hequr nga ligji, akoma me banim në Malin e Zi.

Our Core Team

Presidenti & Kryetari

Vilson Sinishtaj

Nënkryetar

Nikollë Gojçaj

Nënkryetar

Nua Gjelaj

SEKRETARI

Agron Dedivanaj

Thesar

Donny Lucaj,
Marash Micakaj

PROJEKTUES WEB

Anton Dedvukaj


të besuarit

Jasmina Çunmulaj, Simon Sinishtaj, Anton Gojçaj, Kolë Dedivanaj, Gjergj Gojçaj (Kelota), Nikë Gjonaj, Nua Dukaj, Tomë Lulgjuraj, Valon Ivezaj, Martin Gojçaj, Agron Martini